Upis 2021

Komunikacije i odnosi sa javnošću

Osnovne studije - 8 semestara - 240 esp bodova

Sve može stati osim komunikacije

Informacije su sada osnov naše civilizacije, društva, biznisa. Komunikacija i mediji su zato ključni posrednici između stvarnosti, događaja i ljudi u ovom veku.

Studirajući Komunikacije i odnose sa javnošću stičeš znanja i veštine koje ti omogućavaju da adekvatno odgovoriš na profesionalne izazove savremenog sveta, u kome je komunikacija svima potrebna; kroz rad u komunikacijskim odeljenjima kompanija i institucija, marketinškim i PR agencijama, tradicionalnim i novim digitalnim medijma.

Kad završiš FMK postaćeš

po akademskom zvanju:
diplomirani komunikolog

profesionalno:
PR manager, marketing/advertising  account manager, brand manager, HR manager, portparol, account manager, stručnjak za tržišne komunikacije, media buying manager, marketing istraživač, stručnjak za web marketing, social media manager, brand manager, copywriter, content writer, event manager, konsultant, medijski analitičar, teoretičar kulture.

Tvoji budući predavači

Prof. dr Tatjana Rosić Ilić
Prof. dr Predrag J. Marković
Prof. dr Dragana Stojanović
Prof. dr Novica Milić
Prof. dr Amra Latifić
Doc. dr Luka Bešlagić
Ljiljana Boljanović
Vojislav Žanetić

Prijemni ispit je prilika da se upoznamo

Na prijemnom ispitu želimo da te upoznamo i da ti pomognemo da doneseš finalnu odluku šta želiš da studiraš.

Prijemni ispit čine:
• motivaciono pismo — jedna strana kucanog teksta u kojem predstavljaš sebe, uz  lične podatke i opis tvojih motiva za upis studija;
• razgovor sa komisijom —u direktnoj online komunikaciji razgovaramo o tvom motivacionom pismu i interesovanju za oblast koju želiš da studiraš.

Školarinu ne moraš da platiš odjednom

Cena školarine za studije komunikacija iznosi 2100 evra i plaća se u devet rata: 500 evra prilikom upisa, a ostatak na osam mesečnih rata, od oktobra do maja meseca. U cenu školarine uračunata je i literatura, prijava ispita, stručna praksa, oprema koju koristiš tokom studiranja i slično.

Kako da se prijaviš

Prijemni ispit će se održati 2. i 9. septembra 2021. godine.

Za polaganje prijemnog ispita možeš da se prijaviš odmah, popunjavanjem formulara. Nakon što popuniš prijavu, brzo ćemo te kontaktirati i dogovoriti termin polaganja prijemnog ispita.

Formular za prijave

    Pretraga

    You are using an outdated browser which can not show modern web content.

    We suggest you download Chrome or Firefox.