Upis 2022

Socijalni rad

Osnovne studije - 8 semestara - 240 esp bodova

Novi izazovi, nova znanja!

U vremenu kada sve manje pažnje posvećujemo jedni drugima, socijalni radnici pružaju podršku i pomoć najugroženijima.

Na studijama socijalnog rada steći ćeš savremena znanja i veštine neophodne za unapređenje socijalne politike i društvenog položaja ranjivih i marginalizovanih grupa. Bavljenje socijalnim radom ti omogućava da kao pojedinac, svojim radom, napraviš razliku i učiniš svet boljim mestom za život.

Bez socijalnih radnika nema odgovornog društva! 

diplomirani socijalni radnik

voditelj slučaja u centru za socijalni rad / porodični savetnik / psihoterapeut / psihosocijalni savetnik / medijator / naučni istraživač / stručni radnik pri specijalizovanim agencijama UN (unicef, unesco, undp, unhcr, iom, ilo i dr.) / stručni radnik u školama i drugim obrazovnim ustanovama / stručni radnik u domovima za smeštaj korisnika (za decu i omladinu, stare, osobe sa invaliditetom itd.) / supervizor u socijalnom radu / istraživač na projektima / socijalni preduzetnik, menadžer humanitarnih kampanja / menadžer ljudskih resursa

Predavači

Prof. dr Aleksandra Milićević Kalašić
Doc. dr Vera Despotović
Doc. dr Jelena Tanasijević
Doc. dr Snežana Filipović
Iva Branković
Vladan Jovanović
Đorđe Terzin

Upoznaj sve predavače

Prijemni

Želimo da te upoznamo, da razumemo šta te interesuje, kakvu karijeru planiraš za sebe i koji su tvoji motivi za odabir Fakulteta za medije i komunikacije.

Prijemni ispit sastoji se od:

motivacionog pisma — putem imejla poslaćeš jednu stranu kucanog teksta (u Word ili PDF formatu) u kojem ćeš predstaviti sebe, svoja interesovanja i motive za upis izabranog studijskog programa;

razgovora sa komisijom — nedelju dana pred prijemni ispit putem imejla ćeš dobiti da pročitaš tekst od nekoliko stranica, koji ćeš na dan prijemnog ispita analizirati u razgovoru sa komisijom. Razgovaraćemo o glavnim idejama teksta, kao i tvojoj motivaciji za upis odabranog studijskog programa.

 

Školarina

Školarina za jednu školsku godinu iznosi 1800 evra i plaća se u devet rata: 500 evra prilikom upisa, a ostatak na osam mesečnih rata, od oktobra do maja meseca.

Školarina obuhvata praćenje predavanja i vežbi, svu osnovnu i dopunsku literaturu, prijavu i polaganje ispita u redovnim rokovima, kao i projektne aktivnosti, korišćenje foto/video/audio/rasvetne opreme, kompjuterskog centra, stručnu praksu i karijerno savetovanje.

Kako da se prijaviš

Za polaganje prijemnog ispita možeš da se prijaviš odmah, popunjavanjem prijavnog formulara. Nakon što popuniš prijavu, brzo ćemo te kontaktirati.

Prijemni ispit za upis u školsku 2022/23. organizovan je onlajn, putem Google meet platforme.

Termin za polaganje prijemnog ispita je u četvrtak 30. juna 2022. godine. Vreme polaganja prijemnog ispita poslaćemo ti na imejl adresu koju nam ostaviš u prijavnom formularu.

 

Prijavni formular

    Pretraga

    You are using an outdated browser which can not show modern web content.

    We suggest you download Chrome or Firefox.