Upis 2021

Digitalni marketing

Osnovne studije - 8 semestara - 240 esp bodova

Marketing – profesija digitalne budućnosti

Sa razvojem interneta i pojavom novih tehnologija nastala je potreba za oglašavanjem putem digitalnih kanala komunikacije. Studije digitalnog marketinga na FMK kombinuju sve komponente e-poslovanja, internet i mobilnog marketinga. Optimizacija za internet pretraživače, vođenje društvenih mreža, video i content marketing, copywriting, web-analitika, UX/UI i startup preduzetništvo deo su programa koji te priprema za karijere budućnosti.

Kad završiš FMK postaćeš

po akademskom zvanju:
diplomirani komunikolog – digitalni marketing

profesionalno:
Digital Marketing Manager, Social Media Specialist, Digital Advertising Specialist, SEO Specialist, Content Strategist, CRM Manager, Digital Analytics Specialist, Web Copywriter, E-Commerce Specialist, Digital Account Manager, E-mail Marketing Specialist.

Tvoji budući predavači

Prof. dr Nataša Krstić
Prof. dr Sandra Nešić
Lazar Džamić
Goran Tintor
Aleksandar Petković
Igor Černiševski
Nana Radenković
Jelena Uzelac Vasić

Prijemni ispit je prilika da se upoznamo

Na prijemnom ispitu želimo da te upoznamo i da ti pomognemo da doneseš finalnu odluku šta želiš da studiraš.

Prijemni ispit čine:
• motivaciono pismo — jedna strana kucanog teksta u kojem predstavljaš sebe, uz  lične podatke i opis tvojih motiva za upis studija;
• razgovor sa komisijom —u direktnoj online komunikaciji razgovaramo o tvom motivacionom pismu i interesovanju za oblast koju želiš da studiraš.

Školarinu ne moraš da platiš odjednom

Cena školarine za studije digitalnog marketinga iznosi 2100 evra i plaća se u devet rata: 500 evra prilikom upisa, a ostatak na osam mesečnih rata, od oktobra do maja meseca. U cenu školarine uračunata je i literatura, prijava ispita, stručna praksa, oprema koju koristiš tokom studiranja i slično.

Kako da se prijaviš

Prijemni ispit će se održati 2. i 9. septembra 2021. godine.

Za polaganje prijemnog ispita možeš da se prijaviš odmah, popunjavanjem formulara. Nakon što popuniš prijavu, brzo ćemo te kontaktirati i dogovoriti termin polaganja prijemnog ispita.

Formular za prijave

    Pretraga

    You are using an outdated browser which can not show modern web content.

    We suggest you download Chrome or Firefox.